donderdag 30 oktober 2008

¿Por qué elegiste Paraguay?

"Waaróm koos je voor Paraguay - waarom toch?" is veruit de meest gestelde vraag die men mij stelt.

----------


Enkele foto's

De hond, Lassie genaamd. Schattig beestje, hoewel een beetje dik en een beetje dom. Ik noem haar meestal liefdevol 'Flassietje'.



Voorkant van het huis waar ik in woon.


Voor- en zijkant.


Achterkant. In het tuinhuisje woont de meid.


De keuken.


De inkomhal.


Mijn kamer.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hahaaaaa, alweer eerst! (ik check dan ook 6 keer per dag of je al iets nieuws op je blog gezet hebt!) Qué bueno que has puesto algunas fotos en tu blog. Wat een net, mooi huis waar je in verblijft en vooral: wat een tof hondje! Flassie en Florke: een leuk duo! besos de mama y papa
P.S. En dus: WAAROM heb je Paraguay gekozen????????????????????????????

Anoniem zei

hola lorenzo, pienso que es "elEgiste" y no "elIgiste"! ;-))
PERO: ENHORABUENA con tu español !
mama

Anoniem zei

Met oneindige vreugde bezoek ik deze website. Het vakmanschap, de liefde, de kracht en de pracht die eruit spreken doen snaren trillen en haren allesbehalve te berge rijzen. Ik moet helaas ook heftige golven van jaloezie onderdrukken om de pracht en praal die in de foto's wordt tentoongespreid.

De communistische buildings waarin wij ons dagelijks te ruste leggen zijn in niets te vergelijken met de verfijnde klasse van de Paraguayaanse architectuur zoals ze sinds de jaren '60 door de hogere middenklasse is ontwikkeld. Het kapitalisme ligt hier nog veel te vers in het gemoed om zich niet te laten meeslepen door protserig uiterlijk vertoon. Neen, subtiel is het hier niet.

Veel geluk, professor!

Anoniem zei

nice place mister..
the place only needs some bang bang on the bling bling floor en
dan komt het allemaal wel goed