zaterdag 11 oktober 2008

Las fotos de la fiesta de debut

Veel heb ik er niet van kunnen genieten, aangezien ik een nogal stevige griep had. Na mijn 'verplichtingen' ben ik dan ook zo snel mogelijk in een taxi gesprongen en me naar huis laten rijden.
Een foto van de zaal


Toen ik aan het wachten was op het vervoer.



Karla.


De Waltz.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Liefste Flor, blij dat je zo'n mooie foto's hebt genomen. Ik vraag me af hoelang je er bij de tweede foto over gedaan hebt om de juiste belichting, de meest sexy pose en de meest charismatische blik te vinden. Op de derde foto heb je een beetje een serial killer blik, precies uit Ted Bundy's privécollectie genomen. Maar dat is detailkritiek, en komt natuurlijk niet overeen met je warme karakter. Keep up the good work!

Anoniem zei

Wat zijn wij blij met deze foto's! Zo'n chique bedoening Laurens, dat bal! Je staat echt goed op de foto's. Heb jij de foto van Karla genomen vanop een stoel of zo: jou kennende is dat vast om een "artistiek effect" te krijgen en zeker niet om ons meer inkijk in haar decolleté te gunnen... Veel vit.C slikken, beste jongen, en enkele dagen uitzieken. Gauw beterschap gewenst! mama en papa

Anoniem zei

Net gezien dat Paraguay in de WK-kwalificaties leider is in z'n reeks, met ruime voorsprong op o.a. Brazilië en Argentinië. Die jongens moeten uit hun dak gaan! Flor, een sfeerverslag graag!

Anoniem zei

Hey,

ik volg nog steeds je blog met veel interesse!
Mooie foto´s ook. De smoking staat je!
Geniet van je tijd daar!
beso!

Fluppe zei

zijde daar nu al getrouwd ook?:p
Ter welke gelegenheid was da feest er?
Foei foei :p niet blijven tot opt einde... !
Decolleté ... goed begin laurens! Maar kies de volgende keer een model met 'meer' :)

Filip